Vi har lokaler for en hver anledning.

Arendal Catering har lokaler for enhver anledning, være seg små intimselskaper, til større familie eller bedriftssammenkomster.
Vi har også et godt samarbeid med flere spennende aktører som kan bookes via oss eller direkte på det aktuelle stedet.
Uansett gjør vi vårt for å gi deg beste skreddersydde løsning for ditt arrangement.

Hove catering

I våre selskapslokaler på Hove tilbyr vi en rekke muligheter for selskap i størrelsesorden fra 25 personer. Vi holder konfirmasjoner, bryllup, familieselskap, barnedåp, 40,50 & 60 års lag og mye mer.Vi har flere romløsninger slik at ditt selskap eller arrangement kan gjennomføres med god kapasitet.

Wanna-inn

I godt sammarbeid med Wannado i Hove leirsenter tilbyr vi bespisning i deres nye og kreative lokaliteter for grupper i størrelsesorden 10 – 50 personer. Har dere lyst til å finne på noe litt utradisjonellt, tar Tone Pernille og Roar dere gjerne med på en klatretur i trærne i deres fantastiske klatreanlegg. Her får en virkelig en opplevelse enhver gjest vil huske!

Hove leirsenter

Hove Gård med sin lange historie og bevaringsverdige kvaliteter gir en spesiell atmosfære for mindre selskaper. Stedet passer utmerket for selskaper opp til 25 personer. Gildestua (60 personer) og Kattevask (30 personer) er alternativer hvor mange har markert familiebegivenheter.

Telt utleie

Arendal Catering har et assortert utvalg av telt for kort – og langtidsutleie. Teltene kan settes opp med ulike løsninger og leveres i forskjellige størrelser. Ta kontakt for mer informasjon.